Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Vi på Emmaboda Golfklubb

hälsar våra gäster välkommen till vår natursköna golfbana och hoppas att ni får en trevlig och upplevelserik dag.

Golfbanan är en upplevelse både för nybörjaren och den mer erfarne golfaren.

LITE KOMMENTARER FRÅN VÅRA GÄSTER
Vi har varit o spelat i Emmaboda flera gånger, det blir inte så ofta eftersom det är 24 mil från där vi bor. Vi har kommit tillbaka för att det är så vackert och vi har alltid haft bra intryck med oss hem. Nu har vi blivit husbilsägare, så denna gång ställde vi vår husbil på er uppställningsplats, det är en underbar plats och vi hade tur med vädret för regnet drog förbi och kvällen blev ljummen, solen gick ner bakom ekarna, vitsipporna och all annan påbörjad grönska, jag sprang fram o tillbaka med min kamera och fick några verkligt vackra motljusbilder. Kvällen sedan, det var av de sällsammaste slagen, vet inte om jag upplevt en sån naturupplevelse. Vi satt ute till 23,30 i den mattsvarta natten, sjön var spegelblank och månen speglade sig trolskt i vattnet,och- jösses, vilket liv på fåglarna. Amatörfågelskådare som jag är var detta helt magiskt, det kvackade, pep, kvittrade, sjöng, bubblade och som grädde på moset - en uggla som hoade! Dessa fåglar hördes tydligt o klart även inne i husbilen, det är inte var dag man får sån vaggvisa även om man bor som jag, nästan i skogen. Som sagt, det är alltid roligt att komma till er fina golfanläggning,tjusiga servicestugor ni hade gjort,det är inte fel! Man kanske inte skall skriva så här mycket, men jag delar så gärna med mig av allt detta vackra, så det får ni stå ut med!
Otroligt vacker bana. Jag tyckte den hade bra finish nu på våren. Synd att det ska vara så svårt att göra en bra score. Men jag fortsätter envist komma tillbaka varje år trots det. Egentligen borde man väl lämna drivern hemma när man besöker Emmaboda - här måste man vara rak(och då menar jag inte i ryggen).
Jättefin uppställningsplats för husbil o husvagn, trevlig personal.
Suverän anläggning med trevlig personal. Husvagnsparkeringen vid Kyrksjöns strand med närhet till toa& dusch suveränt. Emmaboda kom 1:a på vår interna ranking.
Emmaboda GK har stugor till ett bra pris stugorna är av hög standard med all utrustning som behövs. Tack Emmaboda GK för ert fina bemötande.
Vi är mycket imponerade över hur fin campingen har blivit. Jättekul att se!
Vilken underbar uppställning för husbil !!!! vi återkommer.
Vi hade en mycket trevlig vistelse hos er på Emmaboda. En mycket vacker och välskött bana. Bra boende i välutrustade stugor med fint läge vid sjön.
Vi blev mycket väl bemötta vid bokning och under hela vår vistelse. Bemötandet och servicen i restaurangen var toppen. Mycket välsmakande mat.
Vi återkommer gärna till er och kan varmt rekommendera er bana.
Det fanns stugor att hyra på banan det bidrog till att vi valde Emmaboda.
Extra plus till servicen, campingen som blir bättre och bättre för varje år, plus tillgängligheten på banan. Vi åker till Emmaboda varje år.
Den bedste bane jeg har spillet i Sverige - hilsen fra København.
Fantastiskt fin bana i skogsmiljö. Det var 15 år sedan jag spelade här sist.....
Härliga uppställningsplatser för Husvagn och Husbil.
Helt underbar anläggning med otroligt bra uppställning för husbil, stort tack till en perfekt skött golfklubb. Ett mycket trevligt bemötande, vi kommer åter!
Er "camping är mycket bra", kommer att rekommendera det till våra vänner som har husbil o husvagn.
Den vackraste uppställningsplatsen i södra Sverige trevligt bemötande bra väder tänk om golfen hade gått bra.
Fantastiskt fin camping då vi kom med husvagn. Nya fräscha toaletter/duschar och fin samlingslokal.Vi kommer gärna tillbaka!!!
Superbra bemötande när vi kom. Campingen var så otroligt bra. Mycket svår men rolig bana gällde att slå rakt. Vi kommer alldeles säkert tillbaka (måste, vi har polletter kvar)ha, ha. Ha en trevlig sommar.
Extra poäng till den trevliga campingplatsen. Nästa år tar vi med boule-kloten också.
Detta är bara en liten del av alla de positiva synpunkter som vi har fått om Emmaboda Golfklubb och vår vackra golfbana med tillhörande faciliteter.
 
Senast publicerad: 230320 | Powered by SiteSmart