Tävlingskommittén / Handicapkommittén

Peter Niklasson TK / HCP 0706 61 67 69

Gustav Åhsberg / Ordf TK / HCP / KD 0706 69 24 69

ANSVARAR FÖR:

Tävlingsverksamheten på seniornivå omfattande 15-18 singel- och partävlingar per säsong, klubbmästerskap, onsdagstävlingar med slutspel och ev. tävlingar tilldelade klubben från Smålands GDF i form av seriespel och DM. Framtagning av tävlingsprogram Regler och föreskrifter; omfattande lokala regler, tävlingsbestämmelse, sanktioner och ordningsföreskrifter. Uppdateras och skall godkännas av distriktsdomare varje säsong Handicapfrågor. Årlig hcp-revision baserad på underlag från GIT-systemet. Vid behov korrigeringar av hcp för enskilda spelare under säsongen.

ÖVRIG VERKSAMHET:

Markeringar på banan. Behjälplig vid översyn, placering och underhåll av banmarkeringar Banguide. Framtagning och revision av banguide Klubbdomare. Upprätthåller klubbdomarkompetens (KD)

För information om årets tävlingar och tävlingsbestämmelser:
Startsidan - Golftävlingar / Resultat

Tävlingskommitténs verksamhetsberättelse och verksamhetsplan för aktuella år återfinns i ’Björketorpsbladet’.

Senast publicerad: 190422 | Powered by SiteSmart