2018-06-17

Klubblotteriet

Miljöpolicy

Emmaboda GK ska:

• Arbeta för att bli en del av ett miljövänligt samhälle och vara öppen mot alla intressenter vad gäller miljöengagemang.

• Sträva efter att uppnå ständiga förbättringar i sin miljöpåverkan genom val av produkter, material och arbetsmetoder.

• Främja biologisk mångfald samt utveckla nya golfbanebiotoper där värdefulla arter har chans att utvecklas och överleva.

• Upprätta och ajourhålla en naturvårdsplan.

• Följa lagar och förordningar och när ekonomiska förutsättningar finns ha en bättre miljöpåverkan än vad som föreskrivs.

• Se till att medlemmar får miljöinformation om banan samt verka för att personalen är välutbildad och miljömedveten.

• Ha genomarbetade strategier om olyckshändelser skulle inträffa inom miljöområdet.

• Använda leverantörer som är miljömedvetna och kan leverera ur miljösynpunkt godtagbara varor och tjänster.

• Följa upp miljöarbetets resultat och redovisa detta öppet.

Senast publicerad: 180716 | Powered by SiteSmart