Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Hej

Vi har haft lite datorstrul här på kontoret därav den dåliga uppdateringen här på hemsidan. Kan ju erkänna att vi inte lagt något större krut på det, men hoppas ni kan ha överseende med det. :)

Det har ju hänt lite ute på banan. Vi har ju tagit bort en hel del träd som ni nog märkt under våren, dock under sommaren så har man inte märkt det alltför mycket! Vi har även lagt igen dikena på på hål 8, tror de flesta är väldigt glada över det. Vi har även klippt upp vissa foregreens både för att underlätta och göra spelet lite svårare, fint blev det tycker vi iallafall. 

Med ett års mer erfarenhet så tycker jag att vi har lagt i en ytterliggare växel för att göra banan så fin som möjligt. Med hjälp av våran fantastiska Onsdagsgrupp så har vi fått banan i ett bättre skick. Som jag sagt tidigare så gör dom de här jobben som vi på banan annars inte hinner med, guldvärt är det! Vi har även suttit ner och planerat lite smått inför kommande år. Så förhoppningsvis blir det lite nya saker som ni kommer märka till nästa år. Men än så länge är ju säsongen igång och vi har fullt fokus på det som komma skall. Så nu kör vi så det ryker dom sista månaderna som återstår av golfsäsongen.

Jag hoppas att det gått bra för er därute. Svinga lugnt så ses vi ute på banan! :)

MVH Jimmy & Peter tillsammans med Banpersonalen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Senast publicerad: 190121 | Powered by SiteSmart